Prima pagină / Evenimente / Societate  /  O zi cu spațiile verzi

O zi cu spațiile verzi imprimare

Și datorită acestor oameni Chișinăul este unul dintre cele mai verzi orașe ale Europei

27.02.2012   2733 

Înaintea căderii zăpezii la Chișinău, o echipă a „Asociației spațiilor verzi” a petrecut o zi de muncă în prezența reporterilor de la Stiripozitive.eu. Datorită oamenilor de la spații verzi capitala moldovenească este încă un oraș verde.

„Ne bucurăm de ceea ce avem", este una dintre replicile acestei zile cu spațiile verzi. Vă invităm să urmăriţi subiectul video pentru a vedea cum se desfăşoară o zi de muncă a unei echipe a spațiilor verzi - de la urcatul în camion dimineața până la plecarea acasă cu transportul public seara.

 

EEF       

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu suportul Fundaţiei Est-Europene.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.  

Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia: Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, art. 2.4.