Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Copiii și tinerii creează la Cahul filme de un minut

Copiii și tinerii creează la Cahul filme de un minut imprimare

OneMinuteJunior la Cahul cu tineri și copii pasionați

26.02.2013  

Aceasta este povestea video a atelierului OneMinutesJunior, desfășurat la Cahul în weekendul de pe 23-24 februarie, în care opt tineri au creat filme de un minut.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Cel mai mult m-a impresionat deschiderea acestor copii către tot ce este nou", afirmă Veronica Boboc, directorul Centrului Media pentru Tineri.

OneMinutesJr Cahul

„Am realizat un film, am cunoscut persoane noi, unele dintre ele cu nevoi speciale, și am aflat multe lucruri noi", spune Ana Covalci din satul Slobozia Mare, o tânără care a participat la atelierul „OneMinuteJunior" de la Cahul.

OneMinutesJr Cahul

Atelierul a fost organizat de Centrul Media pentru Tineri, cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, în cadrul consultărilor despre viitorul Moldovei după anul 2015.

În acest atelier video copiii și tinerii au fost ajutați la Cahul de colegii lor mai în vârstă de la Chișinău: Veronica Boboc, Irina Chirsanov și Eugeniu Popovici.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.