Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „De la ea învăţăm cum să fim respectaţi şi cum să fim lideri”

„De la ea învăţăm cum să fim respectaţi şi cum să fim lideri” imprimare

O memorie luminoasă

16.04.2013  

„Pentru orice femeie care îmbrăţişează o carieră politică Margaret Thatcher este un exemplu. De la ea, noi şi generaţiile viitoare învăţăm cum să fim respectaţi şi cum să fim lideri care îşi asumă responsabilităţi politice, grele dar necesare pentru a aduce beneficii ţării şi cetăţenilor”, afirmă Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, în mesajul său de omagiere a lui Margaret Thatcher.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Într-un mesaj în memoria lui Margaret Thatcher, Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici, afirmă că Margaret Thatcher este „o personalitate pe care am admirat-o de-a lungul anilor şi care ne va inspira în continuare”.

„Pentru orice femeie care îmbrăţişează o carieră politică Margaret Thatcher este un exemplu. De la ea, noi şi generaţiile viitoare învăţăm cum să fim respectaţi şi cum să fim lideri care îşi asumă responsabilităţi politice, grele dar necesare pentru a aduce beneficii ţării şi cetăţenilor”, se arată în mesajul transmis astăzi pe site-ul web Palihovici.md.  

„Respect şi plecăciune pentru tot ce a reuşit Margaret Thatcher”.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.