Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Granturi pentru tinerii de la Ialoveni, Capitala Tineretului 2013

Granturi pentru tinerii de la Ialoveni, Capitala Tineretului 2013 imprimare

18.04.2013  

16 proiecte ale tinerilor din raionul Ialoveni au fost selectate pentru a beneficia suport financiar în cadrul Programului de granturi mici pentru tineri.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Ilinca Cotorcea | Stiripozitive.eu

Miercuri, la Ialoveni, au fost decernate certificate de granturi  pentru acordurile de colaborare încheiate între grupurile de inițiativă cu Fondul pentru Tineri Ialoveni, Asociația Obștească „Eco-Răzeni", Fundaţia Est-Europeană și Administrația Raionului Ialoveni.

Evenimentul a avut loc pe 17 aprilie curent  în incinta Consiliului Raional Ialoveni, în prezenţa lui Nicolae Andronachi, Președinte Raionului Ialoveni; Anatolie Melenciuc, Vicepreședintele Raionului Ialoveni; Sergiu Gurău, Președintele Asociației Obștești „Eco-Răzeni"; Tatiana Chirilenco Managerul de granturi și contracte de la Fundația Est-Europeană; și Victor Pletosu, specialist în domeniul politicilor de tineret.

Concursul de proiecte din cadrul Programului de Granturi Mici pentru Tineri, lansat de „Fondul pentru Tineri Ialoveni", a ajuns la cea de-a  VI-a rundă.

Granturi pentru tinerii de la Ialoveni

Granturile sunt destinate tinerilor din localitățile raionului Ialoveni, Capitala Tineretului 2013, și susţin dezvoltarea politicii sociale prin oferirea  suportului financiar în realizarea iniţiativelor şi proiectelor. Pentru finanțare au fost selectate acum 16 proiecte cu un buget total de 70 mii lei.

Granturi pentru tinerii de la Ialoveni

Preşedintele raionului Ialoveni, Nicolae Andronachi, a afirmat că „ suma pentru fiecare grant este relativ mică, în ciuda numărului mare de tineri prezenţi în sală, şi promit pentru runda următoare o sumă mai mare decât actuala".

Granturi pentru tinerii de la Ialoveni

În această iniţiativă partenerul Asociaţiei „Eco-Răzeni" este Fundația Est-Europeană, care susţine „Fondul pentru Tineri Ialoveni" în acordarea de granturi.

Strategia Administrației Raionului Ialoveni și a partenerilor săi în domeniul tineretului este de a implica tinerii în activităţi eficiente, contribuind la dezvoltarea localităților.

Nicolae Andronachi, Președinte Raionului Ialoveni. Anatolie Melenciuc, Vicepreședintele Raionului Ialoveni. Sergiu Gurău, Președintele Asociației Obștești „Eco-Răzeni”. Tatiana Chirilenco Managerul de granturi și contracte de la Fundația Est-Europeană. Victor Pletosu, specialist în domeniul politicilor de tineret Ialoveni.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.