Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Concursul naţional de fotografie, desen și eseuri „Cuprinde copilul, nu-l bate!”

Concursul naţional de fotografie, desen și eseuri „Cuprinde copilul, nu-l bate!” imprimare

Dacă ai vîrsta între 12 şi 25 de ani, poți participa și tu!

07.05.2013  

„Glasul Tinerilor” lansează Concursul naţional de fotografie, desen și eseuri „Cuprinde copilul, nu-l bate!”

Votează: 4.7/5 (3 Voturi )

Grupul de iniţiativă şi asistenţă în domeniul tineretului pentru Programul Băncii Mondiale GLASUL TINERILOR lansează CONCURSUL NAŢIONAL DE FOTOGRAFIE, DESEN ȘI ESEURI „Cuprinde copilul, nu-l bate!".

Cine mai crede că bătaia-i ruptă din rai? Cu toți știm că dragostea, comunicarea și respectul sunt cele mai eficiente metode de educare a unui copil. Să nu rămânem indiferenți atunci cînd copiii sunt bătuți, maltratați sau agresați emoțional de cei mai mari. Acest copil poate fi trăi chiar în vecinătatea ta... 

Dacă ai vîrsta între 12 şi 25 de ani, nu ezita, participă și tu!

Categoria: fotografii și desene 

Acestea pot ilustra lupta cu violența față de copii; un copil agresat poate deveni retras și violent pe viitor; indiferența oamenilor față de copiii supuși abuzurilor fizice. Sunt binevenite și lucrări care reflectă copii fericiți în familie și comunitate.  

Cu cît sunt mai calitative şi sugestive lucrările voastre, cu atît mai mulţi oameni nu vor rămîne indiferenți față de cazurile de violență asupra copiilor.

Categoria: eseuri

Proba literară poate fi prezentată sub orice formă: scrisori, eseuri, poezii, etc... Lucrările voastre trebuie să îndemne adulţii să nu aplice violența ca metodă de educare a copiilor și, totodată, să nu fim indiferenți față de cazurile de abuz față de cei mici și neajutorați.      

CELE MAI INEDITE LUCĂRI VOR FI PREMIATE!

Tot ce a rămas să faci este să completezi formularul de participare din anunţul concursului, anexat pe pagina oficială a Băncii Mondiale www.worldbank.org.md, să ataşezi lucrarea ta (ex.: fotografii, eseul, desenul) și s-o remiţi la această adresă: Chișinău, str. Pușkin 20/1 sau la e-mail: youthvoicegroup@gmx.com

Termenul limită pentru prezentarea lucrărilor este 20 mai 2013.

Nu ezita! Suntem siguri că îți pasă de cazurile de abuz față de copii și acest concurs îți oferă posibilitatea s-o demonstrezi după cum știi mai bine, prin fotografii, desene sau eseuri. Dacă ai între 12 şi 25 de ani, acceptă provocarea de a participa la acest concurs! 

Cele mai bune lucrări vor fi publicate în broşura „Cuprinde copilul, nu-l bate!". Nu mai aştepta, trimite-ne lucrarea ta! Ba şi mai bine, poţi să ne expediezi chiar două sau mai multe lucrări. Fiecare te aduce mai aproape de marele premiu! 

Pentru detalii, contactează-ne la youthvoicegroup@gmx.com sau la telefonul (+ 373  22) 222 465.

Formular de participare în limba română e AICI, formularul de participare în limba rusă e AICI.

Acest concurs este organizat sub egida Grupului de Inițiativă Glasul Tinerilor și este susținut de Reprezentanța Băncii Mondiale în Moldova.

Textul anunțului de concurs în limba rusă AICI, engleză AICI.

Sursa: Banca Mondială în Moldova

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.