Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Parteneriat Global pentru Educaţie: Formarea mentorilor | Video

Parteneriat Global pentru Educaţie: Formarea mentorilor | Video imprimare

01.08.2013  

Mentorat în domeniul educației timpurii există și în Moldova. Ministerul Educației a lansat un program de mentorat în educația și dezvoltarea timpurie în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie".

Votează: 4.8/5 (4 Voturi )

105 specialişti din domeniul educaţiei timpurii au participat la cursurile de formare a mentorilor, reprezentînd cele 130 Centre de mentorat create recent în țară pentru sprijinrea dezvoltării profesionale a cadrelor didactice din instituțiile preșcolare.

Rezultatele finale ale programului includ formarea calitativă a 260 de mentori şi 40 de inspectori din domeniul educaţiei timpurii, cu perspectiva de implicare a acestora în oferirea serviciilor de formare pentru 7000 cadre didactice și mentorat la nivel local pentru minimum 4160 de educatori.

Inițiativa este promovată de Ministerul Educației în cadrul proiectului „Parteneriat Global pentru Educaţie", în parteneriat cu Banca Mondială și UNICEF

Comunicatul de presă al evenimentului poate fi accesat aici: Formarea_mentorilor_de_dezvoltare_profesional_a_educatorilor.pdf

Formarea mentorilor în domeniul educaţiei timpurii în cadrul proiectului Parteneriat Global pentru Educaţie. Formarea mentorilor în domeniul educaţiei timpurii în cadrul proiectului Parteneriat Global pentru Educaţie. Formarea mentorilor în domeniul educaţiei timpurii în cadrul proiectului Parteneriat Global pentru Educaţie. Formarea mentorilor în domeniul educaţiei timpurii în cadrul proiectului Parteneriat Global pentru Educaţie.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.