Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Cursul avansat în sănătatea adolescenţilor, ediţia iulie 2013

Cursul avansat în sănătatea adolescenţilor, ediţia iulie 2013 imprimare

01.08.2013  

Profesionişti de talie naţională şi internaţională în domeniul sănătăţii şi dezvoltării tinerilor s-au reunit, la Chişinău, timp de patru zile, pentru un Curs avansat în sănătatea şi dezvoltarea adolescenţilor, organizat de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri” în colaborare cu Universitatea de Medicină „I.I.Mecnikov”, Sankt-Petersburg, Federaţia Rusă, și Universitatea de Stat de Medicină şi Farmaceutică „Nicolae Testemiţanu” din Moldova.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Cursul avansat pentru profesionişti în domeniul sănătăţii şi dezvoltării adolescenţilor, aflat la a 3-a ediţie, a reunit acum aproximativ 50 de participanţi. Această iniţiativă de instruire, realizată de Asociaţia „Sănătate pentru Tineri” cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, beneficiază de susţinerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Comunicatul de presă al Cursului avansat pentru profesionişti în sănătatea şi dezvoltarea adolescenţilor poate fi accesat integral AICI.

Curs avansat pentru profesionişti în sănătatea şi dezvoltarea adolescenţilor.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.