Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Școala de Vară Amnesty International în domeniul Educației pentru Drepturile Omului

Școala de Vară Amnesty International în domeniul Educației pentru Drepturile Omului imprimare

13.08.2013  

Și vara poate fi un anotimp potrivit pentru studii, mai ales pentru profesori, când este vorba de Școala de Vară în domeniul Educației pentru Drepturile Omului, desfășurată de Amnesty International Moldova.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

21 de profesori din țară au fost instruiţi în aceste zile de Amnesty International Moldova pentru a pilota în şcoli cursul opţional de Educaţie pentru Drepturile Omului.

Școala de vară a fost desfășurată în cadrul proiectului „Egalitatea Începe cu Educația”, implementat de Amnesty International în parteneriat cu Ministerul Educației.

Acest curs opţional va fi pilotat în perioada 1 septembrie - 31 mai a anului academic 2013-2014 în 21 de şcoli din toate regiunile ţării. Cursul este destinat elevilor din clasele gimnaziale şi se va desfăşura în baza setului educaţional „Am dreptul să-mi cunosc drepturile!”. Comunicatul de presă integral: Amnesty_International_Scoala_de_Vara_2013.pdf

Școala de Vară Amnesty International Moldova în domeniul Educației pentru Drepturile Omului

 

Școala de Vară Amnesty International Moldova în domeniul Educației pentru Drepturile Omului. Școala de Vară Amnesty International Moldova în domeniul Educației pentru Drepturile Omului. Școala de Vară Amnesty International Moldova în domeniul Educației pentru Drepturile Omului. Școala de Vară Amnesty International Moldova în domeniul Educației pentru Drepturile Omului. Școala de Vară Amnesty International Moldova în domeniul Educației pentru Drepturile Omului.
 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.