Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Veștile bune dintr-un raport anticorupţie

Veștile bune dintr-un raport anticorupţie imprimare

13.08.2013  

Sunt câteva veşti bune pe care le aduce Raportul de monitorizare a implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru anii 2011-2015, elaborat cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene şi Fondului ONU penttru Democraţie (UNDEF).

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

74 la sută din acţiunile Strategiei Naţională Anticorupţie, planificate pentru perioada 1 ianuarie 2012 – 31 martie 2013, au fost realizate. Iar cele mai bune rezultate în realizarea atât a acţiunilor cu termen exact de raportare, cât şi a celor cu termen de raportare permanent au fost înregistrate de către Centrul Naţional Anticorupţie, Ministerul Economiei, Ministerul Finanţelor şi Ministerul Justiţiei.

Acestea sunt veştile bune pe care le aduce Raportul de monitorizare a implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru anii 2011-2015.

Prezentarea Raportului de monitorizare a implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie pentru anii 2011-2015.

Raportul a fost prezentat de autorul acestuia, expertul independent Mircea Manoli, în cadrul unui eveniment public moderat de Preşedintele Fundaţiei Est-Europene, Sorin Mereacre.

Raportul de monitorizare a implementării Strategiei Naţionale Anticorupţie a fost elaborat de Fundaţia Est-Europeană, în cadrul proiectului „Monitorizarea şi contribuţia societăţii civile la politicile anti-corupţie din Moldova”, realizat cu asistența Fondului Națiunilor Unite pentru Democrație (UNDEF).

Prezentarea concluziilor-cheie ale raportului poate fi descărcată de AICI: Prezentare_Raport_Monitor_SNA.ppt

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.