Prima pagină / Evenimente / Societate  /  „Reușita în viață începe la grădiniță”: inaugurarea grădiniței renovate din satul Horodiște, Călărași

„Reușita în viață începe la grădiniță”: inaugurarea grădiniței renovate din satul Horodiște, Călărași imprimare

16.09.2013  

În satul Horodiște, raionul Călărași, a fost inaugurată astăzi o grădiniță renovată, iar acest eveniment a fost deopotrivă semnificativ și emoționant pentru Vicepreședinta Parlamentului Republicii Moldova, Liliana Palihovici.

Votează: 4.6/5 (7 Voturi )

Bucuria celor 60 de copii care au pășit pragul grădiniței din satul Horodiște, raionul Călărași, a fost împărtășită, alături de adulții prezenți, și de Liliana Palihovici, originară din Horodiște. Grădinița din localitate nu a funcționat timp de mai mulți ani, dar prin implicarea Vicepreședintei Parlamentului au fost renovate sălile de joc, bucătăria, sala festivă și o parte din bloc.  

Vicespeakerul Liliana Palihovici a afirmat că „reușita în viață începe la grădiniță" și a îndemnat familiile să investească mai mult în copii și să participe la dezvoltarea comunitară.

Oaspetele de la Chișinău a adus fiecărui copil o jucăria de pluș și a oferit o donație: 40 de paturi și saltele pentru copiii mai mici, „ca să poată dormi liniștit, să crească mari și să aibă succes în viață".

Lucrările de renovare a grădiniței din Horodiște se cifrează la aproximativ 1 milion 450 de mii de lei. 

 

 

 
DESCOPERIŢI MAI MULTE LA

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.