Prima pagină / Evenimente / Societate  /  Invitație media: Moldova este cea de a 20-a țară care este gazda spectacolului SEVEN

Invitație media: Moldova este cea de a 20-a țară care este gazda spectacolului SEVEN imprimare

26.11.2013  

Fundația Est-Europeană invită mass-media la conferința de presă în ajunul spectacolului SEVEN - un documentar inedit în care vocea celor șapte personaje-cheie este vocea unor oameni din Moldova.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Ce: Conferința de presă: Moldova este cea de a 20-a țară care este gazda spectacolului SEVEN. 

Când: 27 noiembrie 2013, orele 10.00.  

Unde: Fundația  Est-Europeană, str. 31 august 1989, nr. 98, etajul 3, clădirea Uniunii Scriitorilor.

Participanți: La conferință participă: E.S. Ingrid Tersman, Ambasadoarea Suediei în Republica Moldova; Jonas Jarl, regizor din Suedia; Sorin Mereacre, Președintele Fundației Est-Europene; Elena Robu-Popa (actriță SEVEN), jurnalistă, moderatoare a noului produs video lansat de portalul de știri UNIMEDIA; Igor Guzun (actor SEVEN), Director al agenţiei de comunicare „URMA ta" | www.stiripozitive.eu

SEVEN este un spectacol inedit, inspirat din interviurile cu şapte femei curajoase din întreaga lume. Interviurile au fost realizate în 2007 de către şapte dramaturgi prestigioşi.

SEVEN a ajuns la al patrulea an de activitate cu un public de peste 15000 de spectatori. 500 de politicieni şi jurnaliști, printre care şapte membri ai Parlamentului European, ministrul suedez al Justiţiei, doamna Beatrice Ask, ofițeri de poliţie şi militari, au urcat pe scenă pentru a da voce personajelor din piesă.

“Spectacolul redă cu intensitate modul în care şapte femei curajoase au schimbat în mai bine societățile lor în domenii precum consolidarea păcii, lupta împotriva corupţiei şi combaterea violenţei împotriva femeilor”, afirmă Hillary Clinton, fost Secretar de Stat al SUA.

Programul de turnee al spectacolului SEVEN include 20 de ţări: Afganistan, Albania, Belgia, Bosnia și Herţegovina, Croaţia, Danemarca, Finlanda, Iordania, India, Kosovo, Lituania, Macedonia, Maroc, Nigeria, Olanda, Republica Moldova, Rusia, Serbia, Suedia, Turcia.

Spectacolul are loc în cadrul expoziției "Femei Creative", organizată de Ambasada Suediei la Chișinău și Institutul Suedez în parteneriat cu Fundația Est-Europeană,  Academia de Studii Economice a Moldovei și operatorul Moldcell.

Pentru relații: Carolina Blajin, Fundația Est-Europeană, tel: 060154224 sau e-mail: Carolina.Blajin@eef.md.

Invitație: SEVEN_Invitatie_Media_Ro.pdf 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.