Prima pagină / Evenimente / Sport  /  Liliana Popescu, moldoveanca Miss Giro D’Italia 2012

Liliana Popescu, moldoveanca Miss Giro D’Italia 2012 imprimare

Miss Murretto 2011 devine Miss Giro D’Italia 2012

27.05.2012  

O tânără din Republica Moldova, Liliana Popescu, a fost desemnată Miss Giro D’Italia 2012 în prestigioasa cursă de ciclism „Turul Italiei”, anunță site-ul moldovenilor din Italia Moldint.com.

Liliana Popescu, proaspăta Miss Giro D'Italia 2012, mărturisește că aceasta este „o experiență pozitivă și chiar mă distrez foarte mult".

Titlul de Miss Murretto 2011 pe care îl deține moldoveanca Liliana Popescu după ce a câștigat vara trecută unul dintre prestigioasele concursuri de frumusețe din Italia continuă să-i deschidă multe uși „spre tot ceea ce mi-am dorit întotdeauna", spune proaspăta Miss Giro D'Italia 2012.

Giro D'Italia este o cursă de ciclism inclusă în calendarul marilor competiții de ciclism. Această cursă se desfășoară în Italia și durează aproximativ trei săptămâni.

Câștigătorul din această seară al cursei Giro D'Italia 2012 este canadianul Ryder Hesjedal, devansându-l în ultima etapă în clasamentul general pe Joaquin „Purito" Rodriguez cu 16 secunde.

 

 

Imagine: Moldint.com Imagine: Moldint.com Imagine: Moldint.com
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.