Prima pagină / Evenimente / Sport  /  (Video) Turneul Național la minifotbal a debutat sâmbătă la „Spiru Haret”

(Video) Turneul Național la minifotbal a debutat sâmbătă la „Spiru Haret” imprimare

11.04.2016  

Liceul „Spiru Haret” din capitală este gazda Turneului Național la minifotbal între elevii claselor a V-a și a VI-a. Turneul întrunește cele mai bune 16 echipe din țară, iar deschiderea a avut loc sâmbătă, cu meciul dintre echipa de fotbal a Liceului „Pro Succes” din Chișinău și cea a Liceului „Nestor Vornicescu” din Lozova, Strășeni.

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Turneul Național de minifotbal între elevii claselor a V-a și a VI-a este organizat pentru a promova modul de viață sănătos.

turneu

„Este foarte importantă promovarea modului de viață sănătos în rândul tinerilor și aici mă refer la elevi. Mă bucur foarte mult că ne-a reușit să organizăm acest turneu de fotbal, unde participă elevii născuți în anii 2003-2004. Acest fapt a devenit posibil odată cu instalarea terenului de minifotbal la Liceul Teoretic „Spiru Haret”, afirmă Victor Ambroci, directorul Liceului Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău, gazda evenimentului.

sport

Pe lângă faptul că elevii practică sportul, aceștia mai sunt implicați și în alte activități, de aceea misiunea antrenorilor este majoră.

„Elevii pratică sportul, dar au și alte activități: engleza, matematica. De aceea pentru a-i uni pe toți este un pic complicat, dar copiii îse străduiesc”, afirmă Elena Cojocaru, antrenoarea echipei „Pro Succes” din capitală.

turneu

Meciul de debut al turneului s-a jucat în două reprize, iar scorul final a fost de 2:8, în favoarea echipei din Liceul Teoretic „Nestor Vornicescu” din Lozova.

turneu

„Când intri pe teren trebuie să uiți de tot, să te gândești la tine, la minge și la echipa ta”, spune Vasile Rusu, elev la Liceului Teoretic „Nestor Vornicescu”.

turneu

Turneul Național de minifotbal este organizat de către Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Chișinău în colaborarea cu Federația Națională de minifotbal din Moldova.

turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal turneul national de fotbal
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.