Prima pagină / Evenimente / Sport  /  Tenis de masă pentru refugiaţi

Tenis de masă pentru refugiaţi imprimare

O masă la care suntem cu toţii şi egali, şi bineveniţi: la masa de tenis

02.07.2012  

La această masă toţi sunt egali. La masa de tenis. Astfel, turneul de tenis de masă, organizat la Chişinău, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaţilor, a reunit ambasadori, refugiaţi, angajaţi ai Guvernului, jurnalişti şi alţi profesionişti.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Toţi au stat în capul mesei - al mesei de tenis - la acest turneu organizat de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi.

Tenis de masă pentru refugiaţi

„Cu acest turneu, lansăm un mesaj prin care spunem refugiaţilor că există oameni cărora le pasă de ei", afirmă Djavid Paknehad, Directorul Centrului de Caritate pentru Refugiaţi. „Ne bucură mult atmosfera de bunăvoinţă creată la acest eveniment".

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.