Prima pagină / Evenimente / Sport  /  (Video) Finala turneului național de minifotbal la Liceul „Spiru Haret” din Chișinău

(Video) Finala turneului național de minifotbal la Liceul „Spiru Haret” din Chișinău imprimare

25.04.2016  

Finala turneului național de minifotbal a fost una acerbă. Învingători dintre cele 16 echipe participante a fost echipa de copii sub 13 ani a Liceului Teoretic „Spiru Haret”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Competiţia s-a desfăşurat în 3 etape, iar câștigătorii s-au impus cu 4-2 în faţa colegilor de gimnaziu, care sunt cu un an mai mici.

fotbal

fot

fot

În finală a fost intonat şi imnul Ligii Campionilor, iar premiaţii s-au ales cu 5000 de lei, medalii și aprecieri.

fot

fot 

fot

Aceasta a fost prima ediţie a turneului de minifotbal, consacrat aniversării a 165 de ani de la naşterea fostului pedagog român Spiru Haret. Conducerea instituţiei de învăţământ dorește ca această competiție dă devină tradițională.

Autor: Cristina Zeamă

 Foto/Video: Alexei Gurduza

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.