Prima pagină / Evenimente / Sport  /  80 de sportivi în opt echipe. Poliția de Frontieră, inclusiv și Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei au participat la Campionatul Poliției de Frontieră la atletism

80 de sportivi în opt echipe. Poliția de Frontieră, inclusiv și Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei au participat la Campionatul Poliției de Frontieră la atletism imprimare

06.04.2018  

Astăzi, 6 aprilie, pe stadionul „Dinamo” din orașul Chișinău s-a desfășurat Campionatul Poliției de Frontieră la atletism. Competiția se înscrie în a treia probă sportivă din cadrul Spartachiadei Poliției de Frontieră, ediția 2018.

80 de sportivi, formând opt echipe, au reprezentat toate subdiviziunile subordonate ale Poliției de Frontieră, inclusiv și Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei(CESF).

Participanții au disputat întâietatea în cadrul clasamentului pe echipe, care a cuprins patru probe: sprint la distanța de 100 m, ștafetă 4x400 m, alergări la 3000 m și 5000 m.
La individual s-au evidențiat, printr-o prezență remarcabilă și au demonstrat o formă fizică excelentă, următorii polițiști de frontieră:

Proba de sprint, distanţa de 100 m:
Locul I - Ciolac Dmitrii - Inspectoratul General al Poliției de Frontieră;
Locul II - Țăruș Cristian - Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei;
Locul III - Mardari Marin - Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei;

Proba ștafetă 4x400 m:
Locul I - Inspectoratul General al Poliției de Frontieră;
Locul II- Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei;
Locul III- Sectorul Poliției de Frontieră ,,Aeroportul Internațional Chișinău";Proba de rezistenţă, alergări 3000 m:
Locul I - Dercaci Deonisie, Sectorul Poliției de Frontieră ,,Aeroportul Internațional Chișinău";
Locul II - Pascal Ion, Direcția regională SUD ;
Locul III -Iaz Vasile, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei;

Proba de rezistenţă, alergări 5000 m:
Locul I - Tărâță Valentin, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei;
Locul II - Onici Andrei, Direcția regională EST.
Locul III - Bejenari Nicolae, Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei;

Campionii au fost felicitați cu viictoriile purtate și premiați cu diplome și medalii.
În clasamentul pe echipe au reușit să fie cei mai buni elevii Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei plasându-se pe locul I. Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău au fost foarte ambiţioşi, urcând pe a doua treaptă a podiumului. Bronzul a revenit Direcției regionale SUD. Reprezentanților echipelor învingătoare li s-au decernat diplome și cupe, conform locurilor obținute.

Conducerea Poliţiei de Frontieră acordă o atenție deosebită dezvoltării continue a nivelului de pregătire profesională a angajaţilor, în special la compartimentul lucrului sportiv în masă, cu motivarea personalului în practicarea sportului, cât şi promovarea modului sănătos de viaţă. 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.