Prima pagină / Evenimente / Sport  /  „Jucând tenis cu moldovenii” Ungaria a pierdut cu 2:3 în Cupa Davis

„Jucând tenis cu moldovenii” Ungaria a pierdut cu 2:3 în Cupa Davis imprimare

03.02.2013  

„Jucând tenis cu moldovenii” nu mai este de astăzi o afirmaţie ironică. Selecţionata de tenis a Moldovei a învins cu 3:2 echipa Ungariei într-un meci de Cupa Davis, desfăşurat la Chişinău, şi s-a calificat astfel în premieră în această fază a competiţiei.

Avansul luat în prima zi a meciului de tenis de Cupă Davis dintre Moldova şi Ungaria 2:0 a fost decisiv pentru victoria finală de duminică a tricolorilor cu 3:2.

Echipa Moldovei va juca următorul meci din grupa a doua euro-africană a Cupei Davis la Chişinău, la 5-7 aprilie 2013, cu selecţionata din Bosnia-Herţegovina.

Imagini de Cristian Osipov

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.