Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  4 ani magici din „viața” genților Bookletta

4 ani magici din „viața” genților Bookletta imprimare

13.05.2016  

Brandul Bookletta sărbătorește 4 ani magici. Cu acest prilej echipa stiripozitive.eu o felicită pe fondatoarea Rusanda Cojocaru și-i dorește în continuare să se mândrească cu cât mai mulți iubitori ai genților care promovează cititul.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Cu patru ani în urmă aranjam primul stand Bookletta de la primul târg la care am participat vreodată. Nu prea știam eu cu ce se mănâncă târgurile de designeri, mi-am aranjat gentuțele, mi-am imprimat un tricou cu logo Bookletta, mi-am pus pe rafturi niște cărți de vizita și așteptam. Nu știam daca o să vând, nu prea știam nici cui vând, era prima data când Booklettele făceau cunoștința cu publicul lor. Am stat mult cu mâinile în buzunare, eram emoționată, simțeam că mi-am ieșit total din zona mea de confort: ce căutam eu acolo, ce știu eu despre vânzări, ce spun potențialilor clienți?” Cu aceste gânduri a început Rusanda Cojocaru ziua în care Bookletta a împlinit patru ani.

ghfd

Și pentru că patru ani s-au scurs ca nisipul din clepsidră, echipa stiripozitive.eu a selectat patru momente importante din „viața” genților Bookletta, pe care Rusanda Cojocaru nu le va uita niciodată.

fdgb

1. Primul model Bookletta a fost lucrat la un atelier „de fițe” din București, destul de cunoscut, care cosea pentru mulți designeri români.

2. Prima geantă Bookletta arăta ca „o trusă de make-up”, moale și plată.

f

3. Patru ani de când a pornit în aventura Bookletta înseamnă:

- 11 824 like-uri pe pagina facebook;

- 25 000 de căutări săptămânal.

fh

4. Bookletta i-a adus cinci evenimente de succes și 15 târguri la care a participat.

La mulți ani Bookletta!

fhd

Autor: Cristina DUDUCIUC 

r5y5 r5 rt te rtg rttg r4t 4rt
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.