Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova: Victoria Anna

Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova: Victoria Anna imprimare

17.08.2016  

Promovăm și în continuare lectura și lucrările scriitorilor din Moldova prin intermediul campaniei online „Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova” inițiată de Stiripozitive și eLibrăria. Victoria Anna este fondatoarea Clubului Cititoarelor Moderne, un proiect axat pe femeia contemporană și preferințele ei literare. Tânăra este încântată de campania nostră și a decis să participe, pentru a-i demonstra lui Dimitrie Cantemir că nu a avut dreptate atunci când spunea că „năravurile bune sunt rare” la moldoveni.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

„Cumpără și citește o carte a unui scriitor din Moldova. Fă o poză și arată-i lui Dimitrie Cantemir că nu a avut dreptate”, atunci când spunea că „năravurile bune sunt rare” la moldoveni, este îndemnul unei campanii on-line, lansată pe Stiripozitive.eu de echipa „URMA ta” și eLibraria.

dc

Victoria a ținut să precizeze: „Acestea sunt câteva din cărțile scriitorilor din Moldova. De ceva timp mi-am pus în plan să am in bibliotecă cărțile autorilor contemporani basarabeni, cred eu că au nevoie de susținere și apoi, noi avem oameni foarte talentați.”

asd

„Susțin cu mare drag această campanie. Cine ne poate îndrăgosti mai tare de lectură decât însăși cititorii.”

Autor: Cristina Zeamă

Victora Anna Victora Anna Victora Anna Victora Anna Victora Anna Victora Anna Victora Anna
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.