Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Festivalul Mărului în Moldova: Soroca 2012

Festivalul Mărului în Moldova: Soroca 2012 imprimare

„Să trăiți, să înfloriți ca merii!..”

03.10.2012  

Și în acest an merele din Moldova au rămas la fel de gustoase și sănătoase la fel ca anul trecut, când s-a desfășurat, la Soroca, prima ediție a Festivalului Mărului. În acest an, odată cu desfășurarea, la 30 septembrie 2012, a ediției a doua a Festivalului Mărului, celebrarea acestui fruct emblematic pentru Moldova și onorarea oamenilor care îl produc, începe să devină o tradiție.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Merele și oamenii care le cresc, le vând, le exportă și ni le oferă pentru consum intern au fost puși în valoare la Festivalul Mărului de la Soroca, desfășurat duminică, în piața Libertății și în fața Cetății Soroca.

Producătorii de mere au venit la acest Festival al Mărului cu „cele mai frumoase mere", cum notează ziarul „Observatorul de Nord", pe care le-au prezentat în cadrul unei expoziţii tematice, iar vizitatorii au avut posibilitatea să le cumpere.

Secvențe dintr-un subiect video SorTv.

Imagini în galeria foto: Pagina oficială a Consiliului Raional Soroca și Vadim Șterbate.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.