Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  (Video) Astrologul Maria Sârbu dezvăluie previziunile astrale pentru 2017

(Video) Astrologul Maria Sârbu dezvăluie previziunile astrale pentru 2017 imprimare

26.01.2017  

Astrologul român Maria Sârbu a revenit la Chișinău pentru a mărturisi și publicului de aici previziunile astrale pentru Anul Cocoșului de Foc ce va începe din 28 ianuarie 2017 și va dura până pe 15 februarie 2018. Totodată, Maria a prezentat și în cele 550 de pagini ale cărții la care a lucrat mai bine de un an despre „Cum să ai o relație plină de iubire - Cuplurile zodiilor”.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

Anul Cocoșului de Foc va fi unul puternic, în care toți vor avansa și vor începe lucruri noi. 

„Este un an în care atât femeile cât și bărbați, mai ales, în dragoste vor fi cu nasul pe sus. Din păcate, o să fim genul acela greu de obținut sau greu de lăsat, chiar și pentru cei care se află sau nu în cuplu. Dar, cel mai frumos e că vom pune accent pe nevoia de respect în cuplu”, spune Maria Sârbu, astrolog din România.

wedrtyu

Totodată, Maria a prezentat și Cartea Cum să ai o relație plină de iubire - Cuplurile zodiilor”, unde se regăsesc 144 de tipuri de cuplu, cât și sfaturi, secrete de care ar trebui să ținem cont pentru a avea parte de armonie. 

rftg

Seara astrologică a fost dedicată persoanelor care cred în ceea ce prezic stelele, pentru a afla despre armonizarea în cuplu, tipurile de relație cât și despre agitația creată cele patru eclipse care vor fi în acest an.

sderftyu

„Eu sunt zodia fecioară, ascendent în fecioară. Maria mi-a prezis că până în aprilie va fi încă un an bun pentru fecioare, o să iasă în față, chiar dacă nu le place, ar trebui să învețe niște lecții de viață, o să fie un an echilibrat” spune Ana Hajdău, invitată.

rgtfyui

„În primul rând, m-ar interesa informații astrale pe plan personal, ce enigmă conține anul 2017. În general, sunt curioasă să văd ce se întâmplă la asemenea evenimente,  ce spun stele în viziunea astrologului”, precizează Silvia Bicenco, invitată.

3er4567

Dacă unii dintre cei prezenți au fost interesanți de previziunile pe plan personal, alții au făcut și unele analize despre cum este tratată astrologia în România în comparație cu alte țări.

sdfg

„În primul rând am vrut să văd cum este abordată tema astrologiei în România, fiindcă eu fac parte din școala rusească, acolo altfel se tratează”, zice Sergiu Iordache, invitat.

dfg

Expresia definitorie specifică pentru Anul Cocoșului de Foc este abuzul de putere.

ertyu7

Atenție! În Anul Cocoșului de Foc 2017 pot apărea probleme de sănătate, mai ales, celor care suferă de probleme cardiace, de asemenea pot apărea unele încurcături financiare. În dragoste cele mai privilegiate semne zodiacale ale anului 2017 vor fi Capricornii, Scorpionii și Gemenii. 

Autor: Cristina Zeamă

Video: Alex Gurduza

 

Anul Cocoșul de Foc Anul Cocoșul de Foc Anul Cocoșul de Foc Anul Cocoșul de Foc Anul Cocoșul de Foc
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.