Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Top 10 cele mai vizualizate articole din luna februarie pe stiripozitive.eu

Top 10 cele mai vizualizate articole din luna februarie pe stiripozitive.eu imprimare

28.02.2017  

Iată care sunt cele mai vizualizate articole de pe stiripozitive.eu din luna februarie.

Votează: 5.0/5 (1 Vot )

1. Update Galerie online cu oamenii desenați de Glebus Sainciuc

wsertyu78io

Dacă oamenii pe care i-a desenat măcar o dată pictorul Glebus Sainciuc ar aduna aceste desene într-un album, am crea astfel o bibliotecă imensă, cu milioane de pagini.

2. StoryBooks - Atelier de scriere creativă la Biblioteca Publică Raională din Drochia “Iulian Filip”

asdfghj

Comunitatea absolvenților FLEX din Drochia vă invită la un atelier de scriere creativă – Story Books. Scopul acestui eveniment este de a promova lectura printre tineri într-un mod cât mai creativ și interactiv. Evenimentul va avea loc la Bibilioteca Publică Raională din Drochia “Iulian Filip”, data de 24 februarie, ora 15:00.

3. (Video) Dragostea povestită de copii

werty

Dragostea sinceră și profundă nu are nevoie de vorbe multe. Iar cea mai sinceră formă de manifestare a ei poate fi citită în ochii copiilor. Și dacă tot se apropie Ziua Îndrăgostiților cunoscută ca „Valentine's day”, am fost curioși să aflăm cum percep copiii acest sentiment.

4. Elogii pentru prof. univ., dr. Oleg Stratulat la 60 de ani

wsert56y7uuu

„Pentru studenții săi, Oleg Stratulat sau, așa cum este în memoria colectivă, „Dl Decan”, servește drept exemplu de combinație dintre un profesor sever, profesionist, perfecționist și un om cu o inimă mare cât toate finanțele publice din lume, cu un simț al umorului dezvoltat și cu o dragoste de oameni necondiționată”, spune în unul dintre elogiile cu ocazia celor 60 de ani de viață ai profesorului Oleg Stratulat unul dintre studenții săi, omul de televiziune Sergiu Beznițchi.

5. 10 lucruri din Franța care pot inspira Moldova: Elena Prohnițchi

dftgyhj

Elena Prohnițchi își face studiile în Franța. Ea studiază dreptul la Universitatea Bretagne-Sud, instituție situată în Vannes, un orășel de pe malul oceanului. În acest articol, Elena ne-a povestit mai multe despre Franța și cum e să fii studentă în această țară.

6. Vești bune de la Valentina Carastan, primărița satului Slobozia Mare, Cahul

dftyu8

Valentina Carastan a fost directoare de școală, iar în 2007 a decis să candideze la funcția de primăriță pentru a aduce un aport și mai mare în satul său natal, Slobozia Mare, Cahul. Este la al treilea mandat și a reușit să realizeze multe proiecte frumoase și să păstreze datinile.


dfcgvhbjklș

Cristina Balan este psiholog, liber profesionist și face parte din echipa primului biroul de redactare din Republica Moldova, redactor.md. În prezent, activează la Asociația „Keystone Moldova”, organizație ce se ocupa cu reintegrarea în comunitate a persoanelor cu nevoie speciale care au locuit mult timp în internatele psiho-neurologice. De asemenea, Cristina face voluntariat la Organizația „Save life” ce colectează donații pentru a ajuta copiii grav bolnavi.


wertyuio

Tamara Șchiopu locuiește și lucrează la o fermă ecologică din Marea Britanie - „Tolhurst Organic”. Împreună cu soțul ei dezvoltă această afacere, care deține simbolul Eco deja de 40 de ani. Pe lângă lucrul la fermă, Tamara conduce și rubrici de nutriție în diferite mijloace media, organizează master class-uri și evenimente gastronomice în Moldova. Din 2015 desfășoară campania națională EcoLocal, promovând agricultura ecologică în Moldova prin intermediul companiei sale „EtnoGastronomica”. La începutul acestui an am mai primit o veste bună de la Tamara Șchiopu: lansează un nou proiect în domeniul alimentației corecte și sănătoase în centrele sociale independente din Moldova.


qswertyui9o

Când suntem copii, cei mari ne întreabă: „Ce vrei să devii când vei crește?” Mulți visează să devină cântăreți, medici, bucătari, învățători, cosmonauți sau un președinte de țară. Adrian Vlas are 22 de ani și este inginer. Dar oare la ce profesie visa el în copilărie, se vedea inginer? Răspunsul la această întrebare și la multe altele le veți afla din interviul realizat de echipa Stiripozitive.eu.


dfghj

Cristian Saulea a adus de la București, de la lansarea cărții Zinei Zen „513” pe 3 februarie 2017, sentimentul că „era la o cină de Crăciun într-o familie cu multe rude din diferite țări” și 513 motive să citești această carte.

Autor: Cristina Zeamă
top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie top 10 februarie
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.