Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Doamna Margareta Timofti a adus cadouri bătrânilor de la azilul din Chișinău

Doamna Margareta Timofti a adus cadouri bătrânilor de la azilul din Chișinău imprimare

Cadouri şi bucurie la Azilul Republican pentru Bătrâni şi Invalizi din Chişinău

19.12.2012  

Sărbătorile au venit mai devreme pentru bătrânii şi invalizii de la azilul din Chişinău. Toate cele aproape 150 de persoane găzduite în azil au primit miercuri cadouri şi felicitări de la Prima Doamnă, Margareta Timofti, soţia Ambasadorului Azerbaidjanului în Republica Moldova, Natavan Makili-Aliyeva și Shafag Guliyeva, soția președintelui Congresului azerilor din Republica Moldova.

Steluța Andrei | Știripozitive.eu

„Sunt pentru prima oară în instituţia care vă găzduieşte pe Dumneavoastră şi am venit să vă aduc sincerele mele felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă care se apropie. Vreau să vă urez multă sănătate, bucurii şi optimism", a afirmat Margareta Timofti, soția Președintelui Republicii Moldova.

„Unul din locuitorii acestei calde case ne-a urat să avem parte tot timpul de un înger păzitor care să ne vegheze. Asta mi-aş dori să aveţi şi Dumneavoastră - fiecare câte un înger păzitor care să vă fie alături", a spus soţia Ambasadorului Azerbaidjanului în Republica Moldova, Natavan Makili-Aliyeva. „Deşi nu sunt de mult timp în Moldova, această țară îmi este foarte apropriată şi dragă, mai ales pentru oamenii ei".

Azilul Republican pentru Bătrâni şi Invalizi din Chişinău se află acum în reparaţii capitale pentru prima oară după 1976 şi a reuşit să renoveze 28 de odăi pentru cei aflaţi în azil. De asemenea, instituția este dotată cu toate cele necesare pentru a oferi bătrânilor şi invalizilor condiţii decente de trai.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.