Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Daruri înalte pentru copiii de la Orhei

Daruri înalte pentru copiii de la Orhei imprimare

Copiii de la Casa internat din Orhei au primit cadouri de sărbători de la Prima Doamnă, Margareta Timofti

25.12.2012  

Soţia Preşedintelui Republicii Moldova, Margareta Timofti, s-a aflat în aceste zile într-o vizită de sărbătoare la Casa internat pentru copii cu deficienţe mintale din oraşul Orhei.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Însoţită de Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada, doamna Margareta Timofti a bucurat copiii cu 2 calculatoare oferite de Preşedinţia Republicii Moldova, conectate direct la Internet ca lumea de compania Moldcell. Copiii s-au mai bucurat să primească fructe şi dulciuri, iar drept mulţumire au cântat şi au colindat.

„Doresc să vă felicit cu frumoasele sărbători care vin. Să vă bucuraţi de lumina sărbătorilor de iarnă şi să aveţi succese nu mai puţine decât în acest an", a spus doamna Margareta Timofti. „Vă văd harnici, străduitori şi dornici de a realiza cât mai multe lucruri frumoase în viaţa voastră. Iar anul 2013 să aducă tuturor copiilor din această casă multă sănătate şi o viaţă mai uşoară", a afirmat soția Președintelui Moldovei.

„Vă mulţumim atât de mult pentru calculatoare şi cadouri. Noi ne bucurăm de fiecare vizită şi vrem să urăm sănătate tuturor celor care se gândesc la noi. Calculatoarele o să ne fie foarte de folos pentru că o să putem prin internet vorbi şi cu rudele noastre care sunt peste hotare şi o să citim mai multe ştiri, să fim la curent cu ce se întâmplă în ţară", s-a bucurat Marin, de 16 ani.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.