Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Susține primul serial web din Moldova

Susține primul serial web din Moldova imprimare

02.10.2019  

Au început filmările primului serial web din Moldova, Lost in Moldova, despre istoria unui tânăr american pe nume Diego, care vine în calitate de voluntar în Moldova și descoperă pentru sine cultura basarabeană. Echipa a reușit să filmeze primul episod, iar acum este în proces de colectare a resurselor necesare pentru a filma primul sezon.

Lucia Lupu, parte a echipei de producători, ne-a relatat:

„Ideea aparține unui fost voluntar Peace Corps din America pe nume John Lewis, el a trăit 2 ani în Edineț și pe baza acestei experiențe a scris scenariul „Lost in Moldova”. Echipa a reușit să filmeze primul episod iar acum suntem în proces de colectare a resurselor necesare pentru a filma primul sezon. Am pornit o campanie de crowdfunding pe Seed and Spark și sperăm din tot sufletul să reușim să transformăm această idee în realitate.”

Serialul povestește aventura unui tânăr american pe nume Diego, care vine în calitate de voluntar în Moldova.

„Serialul vrea să unească americanii și moldovenii prin râs și emoții umane, este primul serial web din Moldova. Pe parcursul serialului, Diego va descoperi cultura moldovenească, va trebui să depășească propriile frici și dubii, va deveni mai îngăduitor și mai deschis față de noile obiceiuri și tradiții pe care le va întâlni în comunitatea de moldoveni” a precizat Lucia Lupu, producătoare.

Dacă dorești să susții campania accesează www.lostinmoldova.com.

Reporter: Vlada Popsuico

Imagini: www.lostinmoldova.com

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.