Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  Pe ei nimic nu îi împiedică să-și urmeze visul, chiar dacă #stauacasă!

Pe ei nimic nu îi împiedică să-și urmeze visul, chiar dacă #stauacasă! imprimare

#Staiacasă cu SIS N BRO

15.04.2020  

Familia SIS N BRO lansează un video care promovează ideea că nimic nu ne poate împiedica să ne realizăm scopurile, nici chiar statul în casă. Este un proiect ce include 40 de elevi ai studioului vocal SIS N BRO, care au realizat în condiții casnice un video în care cântă melodia We are the World.

Copii și adolescenți între 7 și 17 ani au învățat piesa „We are the World”, s-au filmat acasă și apoi filmulețele a fost montate într-un singur videoclip. Toți elevii au fost ghidați de profesorii Centrului prin lecțiile oferite online, iar clipul a fost montat de Cornel Josan.

„A fost o însărcinare pentru elevii noștri care a durat aproximativ 2 săptămân. Acesta a fost un fel de examen pentru copii, s-au străduit foarte mult, unii chiar și 3-4 zile încercau să filmeze ca să iasă bine.  A fost o experiență nouă pentru noi toți, am obținut un contact maxim profesor-copil-părinte și toate la distanță”, a povestit realizatorul proiectului, Boaghe Andrei, directorul studioului vocal SIS N BRO.

Parteneri media: Stiripozitive.eu, Shok.md și Gurinel TV.

Proiect realizat de Boaghe Andrei, directorul SIS N BRO.

Familia SIS N BRO susține campania #staiacasă.

#totulvafibine!

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.