Prima pagină / Evenimente / Stil de viaţă  /  „Mai știi” - noua melodie lansată de Denis Midone, tânăr artist basarabean

„Mai știi” - noua melodie lansată de Denis Midone, tânăr artist basarabean imprimare

08.07.2020  

La mai puțin de o lună de la lansarea melodiei „Mai știi” a tânărului artist Denis Midone, aceasta a reușit să acumulez peste 400 de mii de vizualizări pe YouTube. Rolul personajului feminin din clipul video a fost jucat de Valeria Lungu, fostă participantă Bravo Ai Stil, beauty & fashion vlogger.

„Ideea piesei a fost inspirată dintr-o experiență personală, pe care am povestit-o producătorilor mei Claudiu Doru și Dael Damsa din echipa The One Records, care mi-au transpus gândurile și sentimentele pe note muzicale și astfel s-a născut - Mai știi”, declară Denis Midone.

Clipul poartă semnătura echipei noi de la Temple Pictures, echipa cu care Denis a colaborat și la elaborarea clipul anterior.

Imaginile clipului video surprind povestea unei relații încheiate, dar în care încă își mai fac locul amintirile dintre cei doi îndrăgostiți. După cum a menționat Adrian Chele, regizorul clipului video: „iubirea nu e veșnică oricât de frumoasă ar fi ea, uneori doar o simplă greșeală poate distruge totul, de la iubire până la ură e doar un pas”.

Vlada Popsuico

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.