Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Ziua profesorului sărbătorită în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat

Ziua profesorului sărbătorită în cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a Universității de Stat imprimare

06.10.2017  

Sunete de chitară, zâmbete și voie bună au răsunat ieri, 5 octombrie, pe holul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, a Universității de Stat, cu ocazia zilei profesorului.

Gazda acestui eveniment a fost Consiliul studenților din mass-media care de la primele ore a dimineții și-au întâmpinat profesorii cu muzică, dispoziție, mesaje de felicitare și... câte o gutuie.

„Întotdeauna am încercat să fim cât se poate de creativi și să dăm dovadă de ingeniozitate. Se spune că premiul frumuseții, dăruit de către Paris lui Venus, ar fi fost o gutuie, intru cât aceasta reprezintă prosperitate, bunăstare, înțelepciune și nu în ultimul rând una dintre cele mai mari bogății ale toamnei.
Pe lângă acest gest au urmat mesaje de felicitare și un mic program muzical, iar cel mai frumos lucru pe care l-am fi putut avea drept feedback au fost emoțiile și lacrimile unora dintre ei. Ce își poate dori un student mai mult decât atât? „ a spus președintele CSMM, Ion Răilean.

Prin nobila misiune, profesorul creionează, ghidează și fortifică noua generație. Așa încât sărbătoarea  a avut loc în cinstea lor, aceștia au rămas plăcut surprinși de atitudinea și spiritul de echipă de care au dat dovadă studenții.

„Sărbătorirea  Zilei Profesorului a devenit o tradiție la FJȘC. An de an, membrii CSMM, vin cu idei originale și inedite, punând în valoare creativitatea și spiritul de echipă. E frumos atunci când efortul plin de abnegație al profesorului este răsplătit cu recunoștință și respect„ a declarat doctor, conferențiar universitar, Laura Tugarev.

Amintim că CSMM este o organizație studențească din cadrul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării , care are drept scop promovarea tradițiilor, activităților studențești și evenimentelor din cadrul facultății.

Zgârcu Dumitrița

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană, din resursele acordate de Guvernul Suediei. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Guvernului Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.