Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Speed dating Chişinău

Speed dating Chişinău imprimare

12.12.2017  

Speed dating-ul este un sistem de întâlniri rapide care are ca scop organizarea întâlnirilor pentru scurte conversaţii între parteneri. În urma acestor scurte conversaţii, aceștia pot decide, să facă schimb de date de contact sau nu.

Preferințele sunt exprimate prin bifarea unor formulare, ulterior centralizate de către organizatori, rezultatele fiind apoi oferite participanților. Rezultatele pentru fiecare participant constă în lista datelor de contact ale persoanelor agreate care, la rândul lor, au trecut participantul respectiv la persoane agreate.
„Speed dating-ul se adresează persoanelor singure care își doresc o relație și se simt pregătite pentru nişte întâlniri rapide, ce reprezintă o modalitate sigură, rapidă şi distractivă, de a-i aduce faţă-în-faţă, în lumea reală, pe cei care îşi caută pereche.”, menţionează organizatoarea evenimentului.
Evenimentul se v-a desfăşura într-o locaţie centrală, intimă şi atrăgătoare unde cei interesaţi vor cunoaşte minim 7 fete/ 7 băieţi care nu se află într-o relaţie (maxim 10), din categoria de vârstă care te interesează. Deasemenea, cei prezenţi vor avea ocazia să stea de vorbă cu persoane selectate conform informaţiilor furnizate despre fiecare dintre ei.

Speed dating-ul se desfăşoară exclusiv pe bază de invitaţie, ceea ce le permite organizatorilor să controleze un aspect foarte important: pe cine vei cunoaşte la aceste întâlniri.
În acest scop, organizatorii doresc să se asigure că fiecare persoană v-a participa la evenimentul care i se potriveşte, ţinând cont de câteva criterii minime de matching: vârstă, nivel de studii, statut social, etc.
Bilet 150 de lei (inclus o băutură).
Pentru a participa la eveniment, trebuie sa completezi un formular:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd41OewKsqUj_xCt8MFy_b6Jku3QBLCh376RVK8X0QG7sG6UQ/viewform#response=ACYDBNjRk_roK84T37QkVf7FBvQhuHT-UcZQk_YLtHHt9MKCIJC5fio1j4Nf_Q
Pentru detalii lăsaţi un mesaj la sufletperechechisinau@gmail.com sau apelând la numărul 078244698.

Atenţie!

Înscrierea pe lista candidaţilor, pentru un anumit eveniment, nu este suficientă pentru participare. Este nevoie de aprobarea/confirmarea participării de către administrator. Prin urmare, vor fi contactaţi (cu câteva zile înainte de eveniment) doar cei care se potrivesc profilului majorităţii înscrise.

Mai multe detalii puteţi afla accesând @sufletperechechisinau. 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.