Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Start pregătirilor gratuite pentru BAC

Start pregătirilor gratuite pentru BAC imprimare

07.02.2019  

Ca în fiecare an, Universitatea Tehnică din Moldova vine în ajutorul elevilor claselor absolvente cu un program de pregătire pentru examenul de bacalaureat.

Universitatea pune la dispoziție profesori înalt calificați care vor ajuta elevii să înțeleagă mai bine materiile: Matematică, Informatică, Fizică, Desen Artistic și Chimie. La proiect se pot înscrie elevii claselor absolvente, iar cursurile care au loc în fiecare sâmbătă 16.02.2019-25.05.2019, în intervalul 10:00-12:00, sunt absolut GRATUITE.

Tot ce este necesar de făcut e să te încarci cu gânduri pozitive și să completezi acest formular.

Această „tradiție”, organizată de UTM deja de câțiva ani consecutivi, are drept scop susținerea în special a elevilor absolvenți și stimularea creșterii reușitelor acestora.

 

Autor: Ana Fomov 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.