Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Video) De Dragobete – sufletele pereche își unesc destinele la Facultatea de Jurnalism

(Video) De Dragobete – sufletele pereche își unesc destinele la Facultatea de Jurnalism imprimare

26.02.2019  

La data de 25 februarie, holul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova a devenit sală de oficializare a căsătoriilor.

 

Evenimentul organizat de Consiliul Studenților din Mass-Media a oferit șansa tuturor cuplurilor din cadrul facultății să intre în rolul de miri pentru 24 de ore. „Tinerii însurăței” spun cu entuziasm că aceste căsătorii sunt o experiență nouă și frumoasă și nu regretă că și-au spus DA, îmbrăcându-și „verighetele”. Conducerea facultății susține că studenții s-au evidențiat mereu prin creativitate și dăruire de sine pentru a organiza lucruri frumoase și interesante care să fie atât pe placul studenților cât și al profesorilor. Certificatele de căsătorie au fost eliberate de „Oficiul Stării Civile CSMM” și sunt valabile pe termen de 24 de ore.

 


 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.