Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Supereroii umorului studenţesc

Supereroii umorului studenţesc imprimare

05.04.2019  

Ce au spus slujitorii faraonului când au aflat că mai au de construit o piramidă? De unde moldovenii au bani? Cum este susţinută teza de licenţă la USM? La acestea şi multe alte întrebări au răspuns participanţii concursului umoristic TVC ai USM.

 

La data de 4 aprilie în incinta Casei de Cultură USM au luptat pentru titlui de cea mai hazlie echipă studenţii Facultăţii de: Drept; Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării; Fizică şi Inginerie; Ştiinţe Economice; Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Sociologie şi Asistenţă Socială; Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative şi Litere.

Tematica din acest an a fost „Supereroii”, aceasta fiind desfăşurată de către participanţi în cele 3 probe: Prezentarea, Înviorarea şi Tema pentru acasă. Scena devenind câmpul de luptă dintre personajele autohtone şi cele străine în care mereu învingător este eroul care „poate timp de o noapte să înveţe materia predată în descursul întregului an”- studentul.

Sala a fost inundată de zâmbete şi voie bună: „Cele 7 echipe au dat dovadă de talent, abilitatea de a lucra în echipă şi s-au prezentat extrem de bine, totuşi este un concurs, iar preferaţii juriului şi publicului a fost echipa Facultăţii de Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Sociologie şi Asistenţă Socială, cu toate acestea preferaţii mei au fost studenţii de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării. Evenimentul a fost super, mă bucur că am avut posibilitatea să-l urmăresc în calitate de spectator şi sper că în anul viitor să mă implic deja ca participant.” a afirmat Bulgac Dan, student în anul I al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării a USM.

Câştigătorii din acest an sunt echipa Facultăţii de Psihologie, Ştiinţe ale Educaţiei, Sociologie şi Asistenţă Socială care urmează să reprezinte Universitatea de Stat din Moldova la etapa de TVC intrauniversitar.

„Pe lângă diplomele şi premiul mare -Cupa, participanţii vor beneficia de daruri oferite de sponsorii evenimentului printre care cursuri gratuite de studiere a unei limbi străine, bilete la Teatrul „Satiricus” ş.a.” a precizat Vladimir Poeţanu, organizatorul evenimentului.

TVC este un concurs care se desfăşoară din 2012 la iniţiativa Autoguvernării Studenţilor USM. Învingătorii anilor precedenţi, Facultatea de Fizică şi Inginerie, în acest an s-au ales cu menţiune.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.