Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Expoziție de pisici la Chișinău: peste 90 de feline au fost admirate de vizitatori

Expoziție de pisici la Chișinău: peste 90 de feline au fost admirate de vizitatori imprimare

15.04.2019  

Peste 90 de feline din Moldova, Ucraina și Bulgaria au fost scoase la expoziția „Soarele din Pocal”, pe 13 și 14 aprilie. Palatul Feroviarilor a devenit un loc care a adunat iubitorii de pisici să admire rase rare și să afle poveștile pisicilor de la expoziție.

Printre atracțiile evenimentului au fost pisicile din rasa Main Coon, Highland Straight, Sphynx, Bengal, Siberiană și altele.

Dacă unii au venit la expoziție pentru a admira felinele, alții chiar își doresc să achiziționeze un animal de companie. Prețul unei feline este  aproximativ 150 euro, fiecare pisică are un certificat de Pedigree și celelalte documente necesare.

Admirați pisicile de la expoziție într-un reportaj fotografic.


Fotografii:Alex Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.