Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Reduceri MAI Fierbinți de la Bestseller!

Reduceri MAI Fierbinți de la Bestseller! imprimare

23.05.2019  

Astăzi, 23 mai 2019, librăria Bestseller dă start Reducerilor MAI Fierbinți. Reducerile de la 20% până la 70% vor fi valabile în limita stocului disponibil, de la ora 9:30 până la 18:00, atât în librăria „Bestseller. Books, Tea & Coffee” din Chișinău, cât și în librăria online, www.bestseller.md.

 

Cu ocazia reducerilor de azi, am întrebat mai mulți cititori ce părere au despre această librărie. Evident, părerile au fost doar pozitive.

„Bestseller este o librărie comoda și accesibilă persoanelor de toate vârstele. Fiind o platformă online, au acces la ea persoanele din toată țara, dar și de peste hotare. Livrarea se face simplu și rapid. La procurarea online poți beneficia și de reduceri, fiind un avantaj pentru cititori. Majoritatea cărților sunt a scriitorilor contemporani, ceea ce ne face sa fim la curent cu noul curent literar, dar și modul lor de a interacționa cu cititorii. Cărțile sunt foarte interesante, sunt mereu curioasă de ce va mai apărea, și ce va  urma într-un nou volum. Acest lucru este testat de mine personal, mereu aștept cu nerăbdare apariția noului volum pentru a citi continuarea precedentului. Printre cărțile care le-am procurat de la ei a fost: Trilogia „Amintiri din viitor” de Andreea Russo; „Fata cu vise alb-negru” la fel de Andreea Russo, „Eu sunt femeie” de Maria Cristina Tudose și încă câteva care au fost cadouri minunate pentru prieteni apropiați. De asemenea, acestă librărie organizează des întâlniri între scriitori și cititori, ceea ce e un lucru minunat”, a spus Cătălina Petrov, studentă la Universitatea Dunărea de Jos din Galați.

„Zilele de reducere la cărți sunt mult așteptatele și preferatele mele... Să știi că nu fac diferențe între librării... Pentru mine toate sunt ca o casă, cât despre cărțile de la Bestseller, nu ezit să consult ori de câte ori am posibilitatea și dorință, fie versiunea online, fie merg chiar acolo, la librărie să le procur și să le adaug în „colecția mea”.  Am fost la Bestseller, mi-a plăcut atmosfera de acolo... de altfel, cum să nu fie bine, acolo unde sunt oameni și cărți?”, a afirmat Victoria Surdu, studentă la Universitatea de Stat din Moldova.

Librăria online livrează în România și în peste 200 de țări, oferind o selecție de cărți, cărți electronice, cărți online gratis, manuale, cărți pentru copii, cărți creștine și altele.

Cât despre librăria „Bestseller. Books, Tea & Coffee”, aceasta a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

 

Ambele librării fac parte din campania Bestseller, a cărei misiune este să inspire oamenii să citească și să iubească. Campania mai deține și Editura Bestseller, lansată la 5 noiembrie 2015, odată cu apariția cărții „De vorbă cu Emma” de Vitali Cipileaga. Mai multe detalii despre Reducerile MAI Fierbinți pot fi găsite pe pagina librăriei, www.bestseller.md sau pe pagina de Facebook Bestseller. 

Autor: Olga Mocanu


 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.