Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Sute de copii și multă distracție de Ziua Copiilor la Complexul Etno Cultural Vatra

Sute de copii și multă distracție de Ziua Copiilor la Complexul Etno Cultural Vatra imprimare

04.06.2019  

Pe 1 iunie, la Complexul Etno Cultural VATRA a fost sărbătorită Ziua Copiilor în cadrul evenimentului The Best Family Team cu multe zâmbete, adrenalină și voie bună.

 

Programul evenimentului a întrunit numeroase activități și concursuri ce au umplut cu bucurie inima celor mici. Pe teritoriul Complexului am avut sute de copii care au evoluat pe scena mare.

În timpul programului artistic, pe teritoriu concomitent au fost amenajate spații pentru concursuri și zone de joacă pe categorii de vârste delimitate: de 4-6 ani, 7-9 ani și  10-15 ani, care au contribuit la descoperirea spiritului creativ, dar și a celui competitiv.

colective de copii talentați. Printre acestea s-au numărat:

·         Teo Dance;

·         Just Friends Dance Academy;

·         Show Balet Space;

·         Studioul artistic Rodica Roșioru;

·         Grădinița Sărata Veche;

·         Picături Muzicale, etc.

Copiii au dansat, s-au distrat, au participat la mici concursuri, au petrecut timpul în aer liber distractiv și creativ. Distracția nu se oprește aici! Urmează noi surpize și noi evenimente, care vor umple de culoare viața celor îndrăgostiți de cultură și frumos!

 

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.