Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  (Foto) Mașini și motociclete de epocă, la Expo Retro Moto Moldova

(Foto) Mașini și motociclete de epocă, la Expo Retro Moto Moldova imprimare

07.06.2019  

Pentru prima dată în Republica Moldova se desfășoară o expoziție de motociclete și mașini istorice. Expoziția face parte din cadrul FIVA Motorcycle Week și va fi deschisă publicului până duminică, 9 iunie, în cadrul unui centru comercial din capitală.

În cadrul expoziției pot fi admirate mașini de epocă și motociclete care au mai bine de jumătate de secol de viață. Printre vedetele expoziției este și acest Jaguar XK 120, care în anul lansării, 1953, a fost numită cea mai rapidă mașină de producție din lume.

Cei pasionați de motocicletele retro pot admira exemplare rare, dar cu o istorie vastă în spate. Unele dintre acestea au fost folosite de către poliție și de către forțele armatei germane din Al Doilea Război Mondial. 

Reamintim, expoziția poate fi vizitată până pe 9 iunie, ora 22:00.

Vedeți o galerie de fotografii de la expoziție.

 

Fotografii: Alexei Gurduza

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.