Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  De ce să vii la PICNICUL ANULUI 2019 și ce include programul?

De ce să vii la PICNICUL ANULUI 2019 și ce include programul? imprimare

08.10.2019  

Complexul etno-cultural VATRA te scoate din rutina zilnică și te îndeamnă la o evadare la poalele Codrilor pitorești ai Moldovei. Pe data de 9 și 10 noiembrie, vor fi două zile de neuitate în cadrul unui eveniment inedit, cu genericul „Picnicul Anului 2019”. Dorim ca în aceste două zile, să încercăm să reînviem cele mai importante obiceiuri, parte a patrimoniului nostru cultural autentic.

Cea de-a treia ediție a evenimentului vă dă ocazia să faceți o escapadă în unul dintre cele mai frumoase locuri ale Moldovei, unde vă veți putea regăsi alături de cei dragi într-o atmosferă de suflet, cu muzică bună și activități pentru toate categoriile de vârstă.

NUNTA LA ȚARĂ

PROGRAMUL ARTISTIC

 Participanții la eveniment vor avea parte de un spectacol extraordinar, care va reînvia muzica străveche, transmisă de străbuni. Veți putea savura din plin piesele fanfarelor de altădată, pentru a vă trezi emoțiile vremurilor de odinioară.

BUCATE DELICIOASE PREPARATE ÎN SÂNUL NATURII

ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE

TEAM BUILDING PENTRU COMPANII

Pentru persoanele sensibile la condițiile meteorologice reci, vom pune la dispoziție zone calde, special amenajate frigului de la începutul lunii noiembrie.  Vă așteptăm împreună cu toată familia!

Detalii în PICNICUL ANULUI 2019 https://www.facebook.com/events/2693561240667547/  sau www.vatrafest.com.

 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.