Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Fundația Hospice Angelus Moldova împlinește 20 de ani și organizează un concert aniversar

Fundația Hospice Angelus Moldova împlinește 20 de ani și organizează un concert aniversar imprimare

13.11.2019  

Hospice Angelus Moldova, în colaborare cu Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", organizează concertul aniversar a celor 20 de ani de activitate a Fundației. Evenimentul va avea loc în data de 29 noiembrie, începând cu orele 18:30.

 

Show-ul este asigurat de cele mai îndrăgite voci din țară: Pasha Parfeni, Brio Sonores, AKORD, Olga Verbițchi, Ion Rață, Adrian Ursu. Alături de noi vor fi și minunații dansatori de la Just Friends Dance Academy.

O să vă bucurați atât de muzică ușoară, cât și de muzica populară, cântată în premieră pentru publicul larg de Adrian Ursu și Orchestra.

Biletele pot fi procurate de pe iticket.md sau de la Casa de bilete a Filarmonicii Naționale “Seghei Lunchevici”.

Resursele financiare colectate în urma vânzării de bilete vor fi direcționate spre asigurarea continuității prestării serviciilor de îngrijiri paliative de calitate tuturor pacienților noștri, inclusiv micuților internați în Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice "Casa Angelus" din satul Isacova, Orhei – unicul centru de acest gen din țară.

Hospice Angelus Moldova este principalul furnizor de îngrijiri paliative din țară, oferind ajutor medical, social şi psiho-emoţional adulţilor şi copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv şi terminal. Doar pe parcursul anului 2018 peste 2500 de pacienți au beneficiat de ajutorul personalului calificat al fundației. 

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.