Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  „Povestiri experimentale”

„Povestiri experimentale” imprimare

27.01.2020  

Dacă ești interesat de producție de film, video, regie, fotografie, oberliht.com te invită să te alături atelierului de lucru „Povestiri experimentale”, care va avea loc la Chișinău, între 19-22 februarie 2020.

Atelierul de lucru „Povestiri experimentale” va fi condus de regizorul și eseistul ucrainean Oleksiy Radynski. Timp de patru zile, Oleksiy va împărtăși experiența sa în utilizarea unor noi metode de producție a filmelor documentare și va oferi participanților feedback cu privire la ideile și lucrările lor deja realizate, sau în curs de realizare. Rezultatul practic al workshop-ului va lua forma unor „povestiri” (eseuri foto și/sau video) elaborate de participanți.

Pentru apelul de participare și mai multe detalii despre desfășurarea atelierului accesați:

http://www.oberliht.com/edu-art-radynski/

Pentru înscrierea la atelier este necesară completarea până la data de 2 februarie 2020 a următorului formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5pFV9U5YD9u2kZWOZ4edJx3RfZASm9NnJQ8lD1GlstSCvcQ/viewform

Atelierul se va desfășura în limbile rusă și engleză. Participarea este gratuită. Te așteptăm cu drag

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.