Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Au fost premiați, în cadrul Galei ASUSM, cei mai activi tineri de la Universitatea de Stat

Au fost premiați, în cadrul Galei ASUSM, cei mai activi tineri de la Universitatea de Stat imprimare

24.02.2020  

Universitatea de Stat din Moldova și-a premiat cei mai activi studenți. Pe data de 20 februarie a avut loc Gala Autoguvernării Studenților USM (ASUSM) care și-a propus să facă totalurile anului 2019 și să scoată în evidență realizările tinerilor.

Aflată la cea de a opta ediție, Gala ASUSM adună anual membrii autoguvernării USM, membri consiliilor studențești ale universității, profesori, dar și invitați speciali. Anul acesta la eveniment au fost prezenți Octavian Țîcu, Dinu Plîngău, Liliana Nicolăiescu-Onofrei și foștii președinți ai autoguvernării.

„Acest eveniment este destinat membrilor ASUSM care timp de un an au lucrat și au făcut voluntariat progresiv pentru studenții noștri. La gală avem o mulțime de invitați ale căror merite sunt de apreciat, iar pe lângă aceștia mai avem astăzi alături și partenerii noștri din Bălți, Kiev, Minsk, Cluj și Iași” declară președinta ASUSM, Anastasia Vutcariov.

Evenimentul, de asemenea, a oferit tinerilor șansa de a se revedea cu foștii profesorii, dar și colegii de breaslă. Membrii autoguvernării sunt deopotrivă mândri de rezultatele obținute dea lungul activităților sale, dar și de organizarea evenimentului care vine să încurajeze toți acești tineri, fapt afirmate și de membra ASUSM, Alexandra Tcaci ce consideră că: „Este un eveniment extraordinar la organizarea căruia au lucrat multe persoane și si-au dedicat timpul lor. Pentru mine această gală este importantă deoarece anume în cadrul acesteia sunt arătate toate rezultatele de lucru a echipei noastre ASUSM și sper că viitoarele echipe care ne vor înlocui să fie la fel de productive”.

Încântați de gală s-au arătat și oaspeții care au venit să își sprijine prietenii, colegii și profesorii, apreciind totodată efortul pe care îl depun tinerii organizatori. „Mă bucur că am șansa să particip la acest eveniment interesant, dar și important întrucât acesta reflectă activitatea autoguvernării studenților, iar noi la rândul nostru ar trebui să îi încurajăm în ceea ce fac și chiar să ne și implicăm” spune Cătălin Vacarciuc, student USM.

La eveniment au fost înmânate diplome pentru implicare activă membrilor ASUSM, președinților consiliilor studențești, dar și sponsorilor și partenerilor media.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.