Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Spectacolele Cirque du Soleil pot fi privite online gratuit

Spectacolele Cirque du Soleil pot fi privite online gratuit imprimare

08.04.2020  

Cirque du Soleil pune la dispoziția publicului cele mai spectaculoase reprezentații, astfel că ai oportunitatea să admiri în fiecare vineri seara, începând cu ora 20:00, câte 60 minute de show cu toate elementele de contorsionism și acrobație.

Primul spectacol a fost transmis în premieră online pe 3 aprilie și poate fi privit pe platforma video Youtube.

Despre Cirque du Soleil:

Cirque du Soleil este o companie de divertisment cu sediul în Montreal și cel mai mare producător de circ contemporan din lume. Situat în zona interioară a orașului Saint-Michel, a fost fondat în Baie-Saint-Paul la 16 iunie 1984 de foștii interpreți de stradă Guy Laliberté și Gilles Ste-Croix.

Show-urile Cirque du Soleil pot fi vizionate pe platforma Cirqueconnect, iar pentru o experiență superlativă puteți folosi și ochelarii VR.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.