Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Quarantine Fest: UNISON’G

Quarantine Fest: UNISON’G imprimare

Concert caritabil

27.04.2020  

Nu știi cu ce să-ți mai ocupi timpul în carantină? Îți spunem noi. Pentru cei care stau acasă, este organizat concertul Quarantine Fest: UNISON’G.

După ce primul concert de acest gen a decurs cu succes, vinăria Chateau Cristi în colaborare cu Asociația ZI de BINE și campania „Împreună pentru voi” vine, din nou, cu hrană pentru suflet.

Trei ore în șir vă puteți delecta cu muzică bună, LIVE, a următorilor artiști: Irina Rimes, Natalia Barbu, Mark Stam, Elena Karafizi și Vanotek și Lori.

Evenimentul este unul caritabil, scopul căruia constă în colectarea de fonduri pentru campania „Împreună pentru voi” (Moldova) și Asociația ZI de BINE (România), care acordă ajutor celor care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19.

Concertul va avea loc pe data de 29 aprilie, începând cu ora 18:00, pe pagina de Facebook a vinăriei Chateau Cristi.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.