Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  Petrece timpul liber util și interesant. Lista evenimentelor online din această săptămână

Petrece timpul liber util și interesant. Lista evenimentelor online din această săptămână imprimare

05.05.2020  

Izolarea în casă nu presupune neapărat lipsa activităților sau evenimentelor. În acest sens, vă propunem o listă a evenimentelor ce vor avea loc în această săptămână. Toate online, desigur, pentru recreere, dar și pentru dezvoltarea personală.

Marți, 5 Mai

Atelier virtual: „Aduceți-vă abilitățile de scriere a unui eseu la nivelul următor”

Acest atelier vine să vă ajute la îmbunătățirea abilităților de scriere eseistică. Prioritare fiind textul academic și stilurile de referință. Detalii despre atelier găsiți aici.

Ora: 18:00 – 19:00

 

Curs de Photoshop online, pentru începători 

Pentru cei interesați de domeniul designului grafic se organizează curs online de Photoshop pentru începători. Acesta vă va iniția în lucrul cu Adobe Photoshop, familiarizându-vă cu programul, cu metodele eficiente de lucru și alte metode de editare a imaginilor. Detalii despre curs găsiți aici.

Orele: Marți – 19:00, Sâmbătă – 15:00

 

Miercuri, 6 Mai 

Muzeul echipamentului militar. Tur virtual ghidat

Să vizitezi în carantină un muzeu nu e o problemă. Tururile virtuale prin muzeu pot fi la fel de interesante și informative, de aceea, pentru cultura generală, nu ratați acest tur ghidat. Detalii despre tur găsiți aici.

Ora: 19:00

 

Joi, 7 Mai 

Musical quiz: Feeling Jazzy?

Este un test musical în care participanții au ocazia să-și demonstreze cunoștințele în domeniul muzicii, dar și să obțină mai multe informații la acest subiect. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Ora: 16:00 – 17:00

 

Q&A cu Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

Ai o întrebare ce ai dori să o adresezi însăși Ambasadorului Statelor Unite ale Americii la Chișinău? Acum e șansa să o faci, în cadrul acestei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu Excelența Sa Dereck J. Hogan. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Ora: 17:00 – 17:30

 

Instruire online gratuită „Promovarea pe Facebook/Instagram”

În era tehnologiilor informaționale și a popularității rețelelor de socializare, majoritatea persoanelor își doresc să se afirme într-un oarecare mod, dar și să să-și promoveze activitățile, propria persoană sau chiar propria afacere. Astfel, un curs de instruire a promovării pe două platforme ce se bucură de popularitate ar fi oportunitatea de a vă ridica popularitatea paginii la un nou nivel. Detalii despre instruire găsiți aici.

Ora: 19:00

 

Spectacole live gratuite pentru copii

Copiii, în această perioadă, la fel se pot bucura de activități interesante. Un astfel de exemplu sunt spectacolele. Astfel, pe pagina Teatrului Planeta Clounela veți putea urmări cu cei mici spectacole chiar de acasă. Detalii despre spectacole găsiți aici.

Ora: 11:00 (7, 8, 12, 13, 14 Mai)

 

Vineri, 8 Mai 

Atelier virtual: Sfaturi și trucuri de mapare a minții

Un atelier util persoanelor ce urmăresc să se dezvolte continuu. Maparea minții reprezintă hărțile minții, acestea la rândul lor fiind diagrame care sunt utilizate în principal pentru generarea și explorarea ideilor, brainstorming-ul, gândirea creativă și organizarea informațiilor. Iar acest atelier va deschide parantezele acestui termen, dar și vă va oferi trucuri eficiente de mapare. Detalii despre atelier găsiți aici.

Ora: 17:00 – 18:00

 

Autor: Ana Fomov

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.