Prima pagină / Evenimente / Timp liber  /  „Vrăjitorul din Oz” a fost la copiii şi părinţii din Chişinău

„Vrăjitorul din Oz” a fost la copiii şi părinţii din Chişinău imprimare

02.05.2013  

„Vrăjitorul din Oz” – povestea interactivă a studioului de creaţie „Art-baggage” din Kiev – s-a aflat în aceste zile în ospeţie la copiii şi părinţii din Chişinău, pe care i-a entuziasmat în timpul spectacolului. La rândul lor, spectatorii mai mari şi mai mici au obţinut la despărţire promisiunea studioului condus de Nataliia Datsenko să revină în Moldova şi să continue seria magiilor.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„A fost magic". „Vă mulţumim". Acestea au fost cele două mari exclamaţii ale copiilor şi părinţilor care au participat la spectacolul interactiv „Vrăjitorul din Oz", prezentat la Chişinău, în acest week-end, de studioul de creaţie „Art- baggage" din Kiev, condus de Nataliia Datsenko.

„În asemenea poveşti interactive copiii participă activ şi nu sunt simpli consumatori, ei devin creatorii spectacolului. Şi aceasta are pentru mine cea mai mare valoare", a mărturisit unul dintre părinţi. „Cred că merită să educăm copiii să aibă o atitudine proactivă în viaţă".

Spectacolul „Vrăjitorul din Oz”. 

După spectacol, copiii au luat cu ei acasă nu doar buna dispoziţie, ci şi eroii principali confecţionați în timpul reprezentaţiei din ziare, paie sau staniol.

Studioul de creație „Art-baggage" din Kiev a promis să revină la Chişinău în toamnă.

Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Natalia Datsenko. Foto de Dmitri Marandici. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Marandici. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Marandici. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Natalia Datsenko. Foto de Dmitri Marandici. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc. Spectacolul „Vrăjitorul din Oz” de Nataliia Datsenko. Foto de Dmitri Matveiciuc.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.