Prima pagină / Evenimente / Vorbire directă  /  TEDx Chişinău cu mesaje pozitive pentru viitor

TEDx Chişinău cu mesaje pozitive pentru viitor imprimare

27.05.2013  

Mai multă lume crede că TEDx este un eveniment pozitiv, pentru că aici întâlnești oameni care cred în lucruri şi care își împărtășesc experiențele cu ceilalți. Că TEDx Chişinău este o întâmplare pozitivă a devenit şi certitudinea noastră, sâmbătă, 25 mai.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Ajuns la cea de-a 3-a ediție, TEDx Chișinău poate fi considerat dintre cele mai pozitive evenimente ale anului 2013. Evenimentul s-a va desfășurat pe 25 mai, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu". De data asta actorii din rolurile centrale au fost însă oameni de afaceri, jurnaliști, muzicieni, oameni de spectacol etc. care au transmis publicului, cu ajutorul frumoasei echipe TEDx, un mesaj sau o viziune de viitor.

Fiecare din cei prezenți a rămas cu o impresie sau un gând bun. Câteva dintre persoanele implicate în acest eveniment şi-au dezvăluit emoţiile şi opiniile despre această ediţie de TEDx și despre tot ce s-a întâmplat acolo.

Andre Manoel, speaker TEDx

„Pentru a fi prezent la acest eveniment, am parcurs cam 1000 de km distanță dar sunt mândru de asta, pentru că ceea ce am descoperit aici și e absolut încântător e faptul că și în Republica Moldova sunt o mulțime de oameni deschiși spre dezvoltare. Să fiu sincer nu auzisem înainte de Chișinău și chiar am fost uimit să descopăr oameni cu aceiași dorință de a schimba ceva în lumea în care trăim, de a îmbunătăți viețile lor dar și a celor din jurul său".

„Afirm cu certitudine ca TEDx e un eveniment pozitiv, pentru că aici întâlnești oameni care cred în lucruri , care își împărtășesc experiențele și cu ceilalți. Adesea auzim despre cum am putea face ceva dar atunci când întâlnești oameni care au făcut ceva cu adevărat minunat e extraordinar".

Sandu Coica, moderator TEDx

„Am avut emoții mari azi și pentru mine a fost o provocare să fiu gazda evenimentului de azi. Dar este o experiență bună și pozitivă, e un avantaj să poți să-i cunoști de aproape pe speakeri să faci schimbi de păreri cu aceștia să înveți câte ceva din fiecare discurs".

„Acesta e cu siguranță evenimentul care unește oameni buni, interesanți și entuziaști la un loc"

Sasha Leahovcenco, speaker TEDx

„E un eveniment în care devii mai bogat. Pentru că vii cu o idee și pleci acasă cu mai multe, după cum a spus unul dintre vorbitori aici. Întâlnești persoane de la care ai de învățat. Mesajul meu pentru oamenii din Republica Moldova este: Descoperă domeniul în care ești foarte bun și fă ceva pentru ceilalți!".

Alexandru Lebedev, voluntar TEDx

„Mi-am asumat o responsabilitate, fiind voluntar la acest eveniment și am obținut ceea ce mi-am dorit: m-am simțit bine și i-am făcut și pe ceilalți să aibă aceeași stare de spirit. Pentru mine partea pozitivă a evenimentului a fost că am lucrat în echipă și acel sentiment că ești chiar în miezul evenimentului".

Ion Sturza, speaker TEDx

„A fost un pic ciudat să vorbești cu un auditoriu numeros și să nu vezi fețele oamenilor. În rest, o organizare excelentă, ca la carte. Sper că oamenii mi-au perceput mesajul, că au trecut prin ei cuvintele mele și într-un final că au rămas cu ceva. Mi-a plăcut faptul că orice vorbitor a avut un mesaj bine structurat, că nu au folosit doar o plimbare a cuvintelor în spațiu".

Echipa TEDx Chişinău.
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.