Prima pagină / Oameni / Societate  /  Cântece și poezii din copilărie și știri pozitive

Cântece și poezii din copilărie și știri pozitive imprimare

Ricu Vodă, Ion Luchianov și alți câțiva trecători au răspuns cu inspirație la câteva întrebări simple

08.03.2012  

Veștile bune se asociază, mai ales, cu poeziile și cântecele din copilărie, chiar dacă oamenii pe care i-am întrebat în stradă au făcut un efort ca să-și amintească o știre pozitivă, o poezie sau o melodie din copilărie.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Interpretul Ricu Vodă, sportivul Ion Luchianov și alți câțiva trecători s-au oprit din drumul lor și ne-au răspuns încă iarna care a fost ultima știre pozitivă pe care au auzit-o și ce cântece și poezii preferate au avut atunci când erau mici.

„În fiecare zi e o știre pozitivă că te trezești". „Când leafa vine". „Când e ceva legat de dragoste". „Când colegii au realizări". Acestea sunt câteva dintre definițiile pe care le-am reținut din vorbele trecătorilor de pe străzile Chișinăului.

Ce poezie din copilărie își amintește Ricu Vodă? Și ce cântec a luat cu el din copilărie în alergările vieții Ion Luchianov? Răspunsurile se află aici.

 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.