Prima pagină / Oameni / Societate  /  Votaţi proiectul din Moldova în finala Concursului global de granturi al Departamentului de Stat al SUA - Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF)

Votaţi proiectul din Moldova în finala Concursului global de granturi al Departamentului de Stat al SUA - Alumni Engagement Innovation Fund (AEIF) imprimare

21.05.2014  

Un click îi desparte de a aduce Moldova pentru prima dată în istorie în lista câştigătorilor #AEIF.

Votează: 5.0/5 (2 Voturi )

Suntem foarte bucuroşi să vă anunţăm că un proiect dezvoltat de tineri, absolvenţi ai programelor de schimb din Republica Moldova, a ajuns în finala concursului global de granturi al Departamentului de Stat al SUA - Alumni Engagement Innovation Fund (‪#‎AEIF‬). Din circa 1000 de proiecte din peste 100 de ţări au fost selectate câteva care vor fi evaluate de public prin intermediul unui sistem de vot pe site-ul www.alumni.state.gov şi a unui juriu de la Departamentul de Stat. Vă invităm să-i susțineți prin oferirea votului Dvs. accesând linkul: https://alumni.state.gov/node/13350.

ALUMNI

Portalul International Exchange Alumni este accesibil doar pentru absolvenți inregistrați. În cazul în care aţi uitat parola aceasta poate fi resetată în câteva minute. Înregistrearea unui utilizator nou va dura ceva mai mult, așa că vă recomandăm să va rezervaţi timpul pentru ca să reuşiţi să votaţi până la data de 27 mai 2014.

Fiecare vot contează!

AEIF
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.