Prima pagină / Oameni / Societate  /  Easy English Solutions a organizat primul eveniment pentru cunoscătorii de engleză

Easy English Solutions a organizat primul eveniment pentru cunoscătorii de engleză imprimare

02.06.2014  

Formatul evenimentului presupune multe exerciții interactive de comunicare în limba engleză cu vorbitori nativi și este special direcționat pentru cunoscătorii de engleză care doresc să-și mențină nivelul sau intenționează sa-l îmbunătățească.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

Subiectele abordate sunt din domeniul afacerilor și au ca scop să dezvolte la participanți  încrederea de a comunica în engleză cu parteneri actuali sau potențiali. În cadrul primului eveniment „KEEP YOUR ENGLISH” participanții au aflat trucuri cum să se prezinte corect partenerilor în engleză, cum să ofere o carte de vizită și eticheta business în diferite țări.

Pe parcursul întregii seri s-a interacționat doar în limba engleză cu trainerii EES – Nuno Pereira și Samuel Afadu, inclusiv cu invitați profesori din America. De asemenea, a fost organizată o scurtă sesiune de networking în care participanții au putut aplica toate informațiile acumulate pe parcursul training-ului și socializa în engleză.

Surpriza serii a fost tombola organizată cu cadouri de la partenerii EES.

„Mulțumim pentru susținere Bestseller.md, Cvexpert.md, Steffany Style Studio și Clubului de Tango Argentino pentru implicare, spun organizatorii evenimentului „Easy English Solutions”.

Marele premiu „Curs Gratuit de Engleză” a fost câștigat de către Tatiana Lutenco, care acum va fi cu un pas aprope de comunitatea internațională.  

Seara s-a finalizat cu un dans suberb în ritm de tango oferit de Clubul de Tango Argentino și cu o ședință foto memorabilă.

Următorul subiect în cadrul evenimentului „KEEP YOUR ENGLISH” va fi dedicat EQ – Inteligenței Emoționale, în care participanții vor învăța cum să aplice această forță mișcătoare a liderilor de succes.   

Dacă și tu ești printre cunoscătorii de engleză și dorești într-o atmosfără non-formală să o perfecționezi cu vorbitori nativi și să cunoști lucruri utile pe care la aplică oamenii de afaceri la nivel international alatura-te evenimentului „KEEP YOUR ENGLISH”!”, spune EES.

Detalii la: www.ees.md, info@ees.md, sau pe facebook: https://www.facebook.com/pages/Easy-English-Solutions/638329376211105.

                                                                                                                 

„KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH” „KEEP YOUR ENGLISH”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.