Prima pagină / Oameni / Societate  /  Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn

Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn imprimare

04.06.2014  

La Gimnaziul Mustjõe din Tallinn a avut loc premierea celor mai buni elevi: medaliații la concursurile municipale și olimipadele naționale, cei mai buni sportivi și membri ai grupurilor de interese ai instituției.

Votează: 5.0/5 (3 Voturi )

„Privind aceste poze, probabil veți crede că este un eveniment organizat în o școală din Moldova. Dar este o școală estoniană – Gimnaziul Mustjõe din Tallinn, Estonia”, scrie pe blogul său Ambasadorul Republicii Moldova în Estonia, Victor Guzun.

Cu suportul Asociației Luceafărul, cei peste 600 elevi ai Gimnaziului au făcut cunoștință pe parcursul anului 2014 cu muzica, pictura, tradițiile, dansurile moldovenești. Elevii au prezentat picturile lor dedicate Republici Moldova, au confecționat împreună cu profesorii lor costume naționale, au învățat piese și dansuri moldovenești.

„Aduc imense mulțumiri Asociației Luceafărul, doamnelor Tatiana Orutar  și Efrosinia Grudacheva, Directorului Gimnaziului Olga Barabaner, Directorului-adjunct Natalja Kärstna și tuturor celor implicați în acest proiect minunat”, a mai scris Ambasadorul Victor Guzun pe blog.

Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn Ultima zi de școală în stil moldovenesc la Gimnaziul Mustjõe din Tallinn
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.