Prima pagină / Oameni / Societate  /  Dumitru Godina: „Împreună pentru parcul Ion Palancean” de la Ștefan-Vodă

Dumitru Godina: „Împreună pentru parcul Ion Palancean” de la Ștefan-Vodă imprimare

24.06.2014  

Dumitru Godina e sigur că lucruri mărețe se pot face și într-o comunitate mică precum Ștefan-Vodă, de aceea îi invită pe tinerii activi care vor să se implice în voluntariat să facă parte din echipa „Împreună pentru parcul Ion Palancean”. Iar atunci când mai mulţi oameni fac împreună un lucru bun, impactul va fi cu siguranţă pozitiv.

Votează: 5.0/5 (6 Voturi )

„Vrei să petreci un început de iulie într-un mod deosebit? Vrei să fii un tânăr activ și să te implici în voluntariat? Atunci, ia-ți prietenii și vino la Ștefan-Vodă să fii parte din echipa „Împreună pentru parcul Ion Palancean”, întreabă şi răspunde Dumitru Godina.

Lansarea iniţiativei va avea loc pe 1 iulie 2014, iar pe parcursul proiectului tinerii vor avea parte de jocuri de team-building, training-uri de dezvoltare personală și „educație verde”. Ideea acestui eveniment îi aparţine lui Dumitru Godina – tânărul care, deși de 3 ani își face studii în România, nu a uitat de locul de unde a pornit, venind deseori cu inițiativa de a organiza ceva interesant și pentru lumea de aici.

Dumitru_Godina

Întrebat despre scopul acestei iniţiative, Dumitru zice că își dorește să promoveze potențialul de agrement al parcului din oraș și, totodată, să îmbine asta cu activități precum: workshop-uri, campanii de ecologie și soluționarea unei probleme existente în comunitate, de a amenaja și de a menține aspectul parcului din localitate. Cât despre menținerea aspectului acestui loc public, Dumitru crede că odată cu acest eveniment lumea „se va trezi, va conștientiza că lucruri mărețe se pot face și într-o comunitate mai mică”, iată de ce se așteaptă a fi un impact pozitiv, odată ce tinerii, susținuți de autoritățile locale, sunt gata să facă această schimbare.

„Așadar, fii și tu parte din schimbare. Workshop-uri, treasure hunt, seara de film, cafeneaua publică, toate astea te așteaptă, Ștefan-Vodă te așteaptă!”, este îndemnul care a ajuns la noi în aceste zile de la Ştefan Vodă.

*Formularul de aplicare îl găsești AICI.

Patricia Cobîlca | stagiară Stiripozitive.eu

„Împreună pentru parcul Ion Palancean”
 

EEF         

Portalul Stiripozitive.eu a fost creat de „URMA ta” la 1 martie 2012 cu sprijinul Fundaţiei Est-Europene.

Conținutul portalului www.stiripozitive.eu este creat de „URMA ta” cu suportul oferit de Fundaţia Est-Europeană și finanțat de Suedia. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al Fundației Est-Europene sau al Suediei.

• • • 

Preluarea textelor care aparțin www.stiripozitive.eu poate fi făcută doar cu acordul scris și cu indicarea sursei și linkul activ la subiectul preluat din www.stiripozitive.eu.